Értékesítési ismeretek II.
|
KGNB_TRTM040 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Értékesítési ismeretek II.
|
ANITVA9051 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Ételkészítési ismeretek I.
|
ANITVA1322 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Ételkészítési ismeretek I.
|
KGNB_TRTM039 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Ételkészítési ismeretek I.
|
ALITVA1322 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Ételkészítési ismeretek I.
|
KGLB_TRTM039 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Ételkészítési ismeretek II.
|
ANITVA3152 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Ételkészítési ismeretek II.
|
ALITVA3152 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Ételkészítési ismeretek II.
|
KGNB_TRTM002 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Európai Uniós források felhasználási rendje
|
KGLS_TRTM117 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Európai Uniós projektek menedzsmentje
|
KGLS_TRTM121 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Falusi-városi turizmus
|
KGLF_TRTM003 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Falusi-városi turizmus
|
KGNF_TRTM003 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Fogyasztóvédelem, minőségbiztosítás
|
ANIFVB3151 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Fogyasztóvédelem, minőségbiztosítás
|
ALITVB3011 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Fogyasztóvédelem, minőségbiztosítás
|
ANITVB3011 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Fürdőmenedzsment
|
KGNB_TRTM061 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Gasztromenedzsment
|
KGNM_TRTM078 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Gasztromenedzsment
|
KGLM_TRTM078 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |
Gasztronómiai alapismeretek
|
ANITVA1291 |
Turizmus Tanszék |
KGKTRT |